Grillezett csirkemellet gyakran készítek. Sok mindenhez (pl. paradicsomos vagy tejszínes tésztához) és sok mindennel (pl. sali, rizs, burgonya) fogyasztható. Ez a recept az absolút alaprecept a grillezett csirkemellhez. Kb. 15 perc elkészíteni. Akár előző este is be lehet pácolni.
Hozzávalók 2 személyre:
2 drb. csirkemell
1 ek. grill fűszerkeverék
2-3 ek. olívaolaj
Elkészítés:
A husit kikloffoljuk ujjnyi vastagságúra.
A grill fűszerkeveréket az olívaolajjal jól kikeverem.
Ebbe a pácban forgatjuk meg a csirkedarabokat.
Majd forró serpenyőben 7-8 perc alatt megsütjük, közben néhányszor megforgatjuk, hogy mindkét oldalán egyformán piruljon. Mikor szép aranybarna színt kap kész van.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése